Condor Tour

Logo Anat

Circuite 2014 Europa cu Autocarul ITALIA – MARELE TUR

559 Euro
ITALIA – MARELE TUR - Mic dejun

Detalii Oferta

Tara
Italia
Oras
Budapesta | Viena | Salzburg | Milano | Florenta | Roma | Napoli
Transport
Autocar
Tip masa
Mic dejun
Pret
559Euro
Perioade
13.05.2014 | 22.10.2014
6582.jpg6583.jpg6584.jpg6585.jpg

Ziua 1. Bucuresti – Budapesta

Plecare din Bucuresti - Piata Victoriei, ora 05:00 pe ruta Bucuresti – Ploiesti – Brasov – Sibiu – Sebes – Deva – Arad – Timisoara - Budapesta. Sosire la Budapesta in cursul serii, in functie de formalitatile vamale. Cazare la hotel Expo Congress 4* sau similar Budapesta.

Ziua 2. Budapesta – Viena - Salzburg

Mic dejun. Excursia continua spre Viena. Tur de oras Viena: Splendorile celebrului Ring Vienez: Opera de Stat, MAK, Muzeul de Arte Frumoase, Muzeul National de Istorie, Palatul Hofburg, Parlamentul, Primaria, si Burgtheater. Apoi plimbare pe jos in centru istoric: Criptele Imperiale, Cimitirul Habsburgilor, Palatul Hofburg, Catedrala Sf.Stefan. Excursia continua spre orasul natal al lui Mozart – Salzburg si tur de oras impreuna cu insotitorul de grup : Palatul Residenz, Piata Catedralei si faimosul Dom din Salzburg, Aleea Getreidegasse- cea mai importanta artera comerciala cu magazine luxoase dar si cladiri cu o arhitectura deosebita, tot aici aflandu-se si casa natala a lui Mozart. Cazare hotel Haunspergerhof 3* sau similar Salzburg.

Ziua 3.  Salzburg - Dolomitii Italieni – Verona – Milano

Mic dejun. Continuam excursia traversand un peisaj de poveste prin Dolomitii Italieni, un lant muntos deosebit format dintro roca speciala:dolomia, si desi roca a mai fost descoperita si in alte locuri din lume, doar aici o putem gasi sub forma acestor masivi enormi. Ajungem in Verona, supranumit si Orasul Indragostitilor, datorita faimoaselor personaje dramatice, Romeo si Julieta.Tur de oras Verona: Palazzo Capuleti, Amfiteatrul Roman, Domul, Basilica San Zeno Maggiore (protectorul orasului). Plecare spre Milano si cazare zona Milano hotel AS Cambiago 4* (valabil pentru plecarea din 13 Mai) / Idea San Siro Milano 4* (valabil pentru plecarea din 22 octombrie) sau similar.

Ziua 4.  Milano – Pisa - Florenta

Mic dejun. Tur de oras Milano: Castelul Sforzesco, Domul din Milano, Galeriile Vittorio Emanuele, Celebra Opera din Milano „Scala”. Excursia continua catre Pisa – pentru a admira celebrul turn inclinat. Popas pentru vizitare si apoi ne indreptam catre Florenta, capitala Toscanei si leaganul Renasterii, orasul lui David a lui Michelangelo si al Nasterii Venerei de Boticelli. Aici s-a format limba italiana, iar literatura a prins viata odata cu marele poet Dante. Tot aici au domnit stralucitorii principi de Medici: Lorenzo Magnificul care a incurajat un adolescent pe nume Michelangelo sa foloseasca dalta, si Cosimo II care l-a protejat pe Galilei de inchizitie. Sosire la Florenta in cursul serii. Cazare hotel Idea Business 4* sau similar.

Ziua 5. Florenta – San Gimignano

Mic dejun. Tur de oras Florenta cu ghid local unde vizitam: Catedrala Santa Maria del Fiore, Baptisteriul, Campanila lui Giotto, Piazza della Signoria, Palazzo Vecchio, Bargello, Loggia, Galeriile Uffizi, Ponte Vecchio, Palazzo Pitti. Timp liber la dispozitie pentru cumparaturi sau optional, excursie de ½ zi la San Gimignano,un pitoresc oras medieval cunoscut de asemenea si sub denumirea de „Orasul Turnurilor Frumoase”. San Gimignano este renumit pentru arhitectura sa medievala, unica datorita conservarii a aproximativ o duzină de turnuri fortificate sale si care ofera un orizont de neuitat. Intoarcere la Florenta in cursul serii. Cazare hotel Idea Business 4* sau similar.

Ziua 6.Florenta – Assisi –Siena - Roma

Mic dejun.Excursia continua spre Roma. In drum vom vizita orasul sfant Assisi, unde vom face un popas la Bazilica Sf. Francisc – loc incarcat de traditie, religie si istorie, si renumit loc de pelerinaj pentru credinciosi, Siena – Domul si Piazza del Campo. Sosire la Roma in cursul serii. Cazare hotel NH Midas 4* sau similar.

Ziua 7.Roma - Vatican

Mic dejun.Dimineata,optional, deplasare impreuna cu insotitorul de grup pentru vizita la Vatican cu ghid local – cel mai mic stat independent din lume. In Muzeul Vaticanului puteti admira colectii de antichitati, sculpturi si fascinantele galerii de tapiterii. Nu in ultimul rand, Celebra Capela Sixtina pictata de Michelangelo & Bazilica San Pietro – cea mai mare biserica catolica din lume unde puteti admira celebra capodopera „Pieta” de Michelangelo.Continuam cutur de oras Roma pietonal cu ghid local: Piazza Barberini, minunatele fantani ale Romei, Biserica Santa Maria Maggiore, Via Labicana, Collosseum (exterior), Forurile Imperiale (exterior), Piazza Venezia, Teatro Marcello, Circo Massimo, Palatino (exterior), Colle Oppio. Tur pietonal: Arco Di Tito , Collosseum. Cazare hotel NH Midas 4* sau similar.

Ziua 8.Roma - Napoli & Insula Capri

Mic dejun.Optional, excursie de 1 zi la Napoli si Insula Capri. Napoli este cel mai mare oras din sudul Italiei, vestit printre altele si pentru delicioasa pizza napoletana. Se viziteaza orasul de la poalele muntelui Vezuviu in cadrul unui scurt tur panoramic din autocar. Continuam cu minunata Insula Capri - insula sirenelor, cum o numeau grecii. Frumusetea ei deosebita, apele turcoaz si Grota Albastra au transformat-o intr-un adevarat simbol turistic al Italiei. Intoarcere la Roma. Cazare la Hotel NH Midas 4* sau similar.

Ziua 9.Roma - Tivoli

Mic dejun. Optional, excursie de ½ zi la Tivoli. Aici vom vizita celebrele gradini de la Vila D’Este - unde cele o suta de fantani din care se inalta statui născute-n piatra racoresc ziua calea trecatorului, iar noaptea mistuie intunericul cu galbenul feeric al jocului de lumini. Intoarcere in Roma. Puteti sa va petreceti dupa-amiaza in cartierul Trastevere, un cartier medieval pitoresc, caracterizat printr-o atmosfera boema. Stradutele inguste, casele impodobite cu ghivece cu flori atarnande, se impletesc cu cafenele, magazine, baruri si restaurante. Seara deplasare cu insotitorul de grup la o biserica unde se oficiaza slujba in limba romana. Cazare la Hotel NH Midas 4* sau similar.

Ziua 10.Roma - San Marino – Venetia - Stra

Mic dejun (la pachet).  Dimineata devreme excursia continua spre incantatorul stat independent – San Marino. Vizitarea statului San Marino – al 3-lea cel mai mic stat din Europa dupa Vatican si Monaco. Continuam spre Venetia- Orasul Apelor. Tur de oras Venetia: Piata San Marco cu Basilica San Marco, Palatul Dogilor, Puntea Suspinelor, Podul Rialto. Dupa turul de oras ne spre cazare zona Padova, in Stra la Park Hotel Venezia 3* sau similar.

Ziua 11.Stra – Ljubliana - Budapesta

Mic dejun. Excursia continua spre Slovenia unde vom vizita in cadrul unui tur panoramic si pietonal capitala Ljiubliana. Tur de oras Ljiubliana: Podul triplu- ce leaga Piata noua de Centrul Vechi, fantana Robba, Podul Dragonilor.Plecare spre Budapesta. Scurt tur de oras panoramic in Budapesta. Seara, optional, croaziera si cina romantica pe Dunare: welcome drink, 2 preparate calde, preparate reci si salate, bauturi: 1 sticla de vin la 4 pers, apa minerala si racoritoare .Cazare la hotel Expo 4* sau similar Budapesta.

Ziua 12.Budapesta – Bucuresti

Mic dejun. Plecare spre tara. Sosire seara, tarziu, in functie de formalitatile vamale.

Date de plecare: 13 Mai, 22 Octombrie Tarife calculate pentru un grup de 40 platitori:

- 559 Euro/adult loc in camera dubla;

439 Euro copil 2-11,99 ani in camera cu doi adulti;

- 815 Euro adult loc in camera single.    

Servicii incluse:

- 2 nopti cazare cu mic dejun hotel Expo Congress 4* sau similar Budapesta;

- 1 noapte cazare cu mic dejun hotel Haunspergerhof 3* sau similar Salzburg;

- 1 noapte cazare cu mic dejun hotel AS Cambiago 4*/ Idea San Siro sau similar zona Milano;

- 2 nopti cazare cu mic dejun hotel Ideea Business 4* sau similar Florenta;

- 4 nopti cazare cu mic dejun hotel NH Midas 4* sau similar Roma;

- 1 noapte cazare cu mic dejun hotel Park Venezia 3*; 

- Tur de oras : Budapesta, Viena, Salzburg, Verona, Milano, Asissi, Siena, Roma, Venetia, Ljubliana;

- Tur de oras Florenta cu ghid local;

- Tur de oras Roma cu ghid local;

- Excursii la Pisa si San Marino;

- Transport cu autocar propriu, clasificat 4*;

- Taxe autostrazi si parcari incluse;

- Taxe de intrare in orase (check-point) la Venezia, Firenze, Roma, Assisi si Siena;

- Insotitor de grup.

Transferuri gratuite din orasele:

 

Constanta

Sala Sporturilor

Iasi

Petrom Pacurari

Medgidia

Petrom Centura

Roman

Gara

Cernavoda

Gara

Bacau

Mc.Donalds

Fetesti

Petrom iesire autostrada

Onesti

Gara

Slobozia

Petrom iesire spre Braila

 

Pitesti

OMV Vama

 

Servicii neincluse:

- asigurarea medicala, asigurarea storno (se emite in aceeasi zi cu contractul);

- taxe de oras Roma 3.5 Euro/persoana/noapte si Florenta 4 Euro/persoana/noapte.Taxa trebuie achitata cash la receptia hotelului;

- intrarile la obiectivele turistice;

- excursiile optionale.

Excursii optionale (Tarife valabile pentru minim 30 de participanti):

- Vizitarea Vaticanului  (ATENTIE : contractarea serviciului se face doar din tara). Tarif: 33 Euro/persoana si include: bilet de intrare, taxa rezervare grup, inchiriere audio casti,ghid local, ghid insotitor.

- San Gimignano. Tarif: 25 Euro/persoana si include: transport autocar, ghid insotitor.

- Tivoli & Vila D’Este. Tarif: 45 Euro/persoana si include: transport autocar, ghid local, biletul de intrare, ghid insotitor.

- Napoli & Insula Capri. Tarif: 100 Euro/persoana si include: transport autocar, bilet de vapor Napoli – Capri - Napoli, vizita in Capri si Ana Capri cu ghid local, scurt tur panoramic Napoli.

- Croaziera si cina romantica pe Dunare cu Tur Budapesta by night de pe vas. Tarif: 30 Euro/persoana si include: welcome drink, bufet cu 2 preparate calde: sarmalute si gulas, preparate reci si salate, 1 sticla de vin la 4 pers, apa minerala si racoritoare, ghid local, transfer.

DOCUMENTE DE CALATORIE

- Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta.

- Cetatenii romani pot calatori in statele membre ale Uniunii Europene, Spatiului Schengen si Spatiului Economic European cu cartea de identitate sau pasaportul in curs de valabilitate. Pentru a verifica lista statelor care permit intrarea pe baza cartii de identitate, lista statelor membre U.E., Schengen si Spatiul Economic European, va rugam sa consultati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions.

- Accesul cu cartea de identitate mai este permis in urmatoarele state: Macedonia (90 zile), Muntenegru (30 zile), Serbia (90 zile), Norvegia (daca cartea de identitate romaneasca valabila este emisa dupa anul 2009, in care este specificata cetatenia romana. Cartile de identitate romanesti emise inainte de anul 2009 nu sunt recunoscute ca documente de calatorie in Norvegia);

- Pentru toate celelalte state din afara Uniunii Europene si pentru acele state pentru care cetatenii romani nu au nevoie de viza de intrare, accesul se face pe baza pasaportului valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Pentru a consulta lista statelor pentru care nu este necesara viza de intrare accesati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions.

- Pentru tarile in care cetatenii romani au nevoie de viza de intrare, este necesar pasaportul valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Anumite state nu permit accesul ca pasaport temporar sau nu aplica vize pe pasaport temporare, de aceea va rugam sa consultati serviciul consular al tarii in care intentionati sa faceti deplasarea sau solicitati acest lucru agentului dvs. de turism.

- In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi carti de identitate.

- Copiii care nu au carte de identitate, vor trebui inscrisi pe pasaportul unuia dintre parinti. In acest caz, parintii care au copiii trecuti in pasaportul lor, vor calatori obligatoriu cu Pasaportul.

- Agentia organizatoare (Tour Operatorul) nu are nici o raspundere in situatia in care autoritatile de frontiera nu permit accesul turistului pe teritoriul statului respectiv. De asemenea, nu are nici o responsabilitate daca turistului nu i se permite parasirea teritoriului unei tari de catre autoritatile de frontiera din statul respectiv. In aceste cazuri, turistului nu i se mai restituie contravaloarea excursiei.

Voteaza aceasta oferta
0 vot
Favorit:
0

Cele mai Vizualizate Oferte

1. Excursie China - 9 Zile
    Views: 5004
    Pret: 1075 Euro
2. Cinar Hotel 4* - Demipensiune
    Views: 4608
    Pret: 181 Euro
3. Kusadasi - Hotel Arora
    Views: 3893
    Pret: 193 Euro
4. Hotel Golden Park Beach -...
    Views: 3299
    Pret: 55 Euro

Ultimele Oferte

1. VIENA–BRATISLAVA-BUDAPESTA
    Created: 19 Februarie 2014
    Pret: 219 Euro
2. ITALIA – MARELE TUR
    Created: 19 Februarie 2014
    Pret: 559 Euro
3. ISTANBUL - Puntea dintre doua...
    Created: 19 Februarie 2014
    Pret: 189 Euro
4. Franta - Drumul catre Orasul...
    Created: 19 Februarie 2014
    Pret: 475 Euro

Oferte Recomandate

1. Grand Hotel Temizel 5* - All...
    Pret: 329 Euro
2. Cristina Studios 3* - Fara Masa
    Pret: 340 Euro
3. Hotel Chryssi Akti 3* - Mic Dejun
    Pret: 91 Euro
4. Cinar Hotel 4* - Demipensiune
    Pret: 181 Euro

Parteneri

You are here Circuite 2014 Europa cu Autocarul ITALIA – MARELE TUR